Bistriţenii, în vizită la Iacobeni

Antrenorul-jucător al formaţiei ProSomeş Feldru, Sergiu Mândrean, a fost prezent duminică la Iacobeni pentru a urmări jocul adversarilor de la barajul pentru promovare în Liga a III-a. Bistriţeanul susţine ca a observat punctele forte, dar si slăbiciunile formaţiei antrenate de Relu Buliga, principala favorită la disputarea barajului.

Campioana judeţului Suceava va înfrunta în cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a campioana judeţului Bistriţa-Năsăud, ProSomeş Feldru. Partida este programată pe data de 20 iunie, de la ora 17.00, şi se va desfăşura, cel mai probabil, în localitatea harghiteană Borsec. În aceste condiţii, antrenorul jucător al echipei din Feldru, Sergiu Mândrean, care a adunat 169 de meciuri în Liga I, la Gloria Bistriţa şi Pandurii Târgu Jiu, a fost prezent duminică la Iacobeni pentru a-i vedea la lucru pe viitorii adversari.

„A fost un meci disputat, în care şi-a spus cuvântul experienţa jucătorilor de la Iacobeni, mulţi dintre aceştia având state vechi în Ligile II şi III, sub bagheta la fel de experimentatului antrenor Relu Buliga. Chiar dacă Bucovina a deschis scorul, oaspeţii nu au putut rezista iureşului minerilor, care au revenit la un categoric 4-1. Pe final, cei din Frătăuţii Noi nu au putut decât să reducă din handicap. Per ansamblu, cei din Iacobeni au dovedit că sunt o echipă solidă, însă am remarcat şi punctele lor slabe. Tot ceea ce pot să spun este că, dacă va fi să fim campioni, ne vom da sufletul pe teren pentru a reprezenta comuna şi judeţul cu cinste în acest baraj”, a declarat Sergiu Mândrean pentru cotidianul Mesagerul.

În vârstă de 33 de ani, Sergiu Mândrean a primit astăzi titlul de „Cetăţean de Onoare” al comunei Feldru. Este cel de-al treilea sportiv care primeşte această distincţie, după fotbalistul Lucian Sânmărtean (2005) şi rugbystul Vasile Rus (2008).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bistriţenii, în vizită la Iacobeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*