Birtalan laudă CSU Suceava

Fostul mare inter al Echipei Naţionale de Handbal a României, Ştefan Birtalan, are doar cuvinte de laudă faţă de handbalul sucevean. Acesta a ţinut să felicite Universitatea pentru rezultatele din cupele europene.

Coleg cu Petru Ghervan în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, Ştefan Birtalan este de părere că proiectul Universitatea reprezintă un exemplu pentru celelalte cluburi din ţară.

“Am transmis un salut călduros din partea Federaţiei, care apreciază în mod deosebit activitatea din această zonă şi care se mândreşte cu performantele pe care Suceava le-a obţinut pe plan internaţional. Ce se întâmplă aici este cu atât mai mult de apreciat cu cât asistăm la un regres general în sport din cauza crizei financiare. Ne bucurăm că oficialităţile locale sunt alături de echipă, este un exemplu foarte bun şi îi urez mult succes în noul campionat”, a declarat fostul număr 9 al Naţionalei.

Ştefan Birtalan consideră ca ascensiunea Universităţii Suceava i se datorează în mare măsură conducerii echipei.

“Tehnicienii Petru Ghervan şi Leonard Bibirig sunt recunoscuţi pe plan naţional ca oameni puternici, în sensul bun al cuvântului. Suceava a devenit deja un centru puternic în handbalul românesc, lucru care mă bucură. Chiar dacă stau de mult timp în Bucureşti, vin din Sălaj şi ştiu ce înseamnă să faci performanţă în sport şi să reprezinţi cu cinste comunitatea locală”, a conchis Ştefan Birtalan.

Handbaliştii suceveni debutează joi în noul sezon al Ligii Naţionale. Echipa antrenată de Leonard Birigi înfruntă, în deplasare, gruparea HC Caraş Severin, într-un meci care va începe la ora 19:00 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Birtalan laudă CSU Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*