“Bine că jucăm în deplasare!”

Presedintele Ciprian Anton nu a avut preferinte in privinta adversarului pe care Cetatea urma sa-l intalneasca in Turul V al Cupei Romaniei, dar recunoaste ca este multumit ca trupa lui Ioan Radu va evolua in aceasta faza pe teren strain, un capitol la care “alb-albastrii” sunt neinvinsi in meciurile oficiale ale inceputului de sezon.

Nu stiu daca Gloria II Bistrita este un adversar mai accesibil decat FC Botosani. Indiferent de echipa cu care am fi jucat, obiectivul nostru era acelasi: calificarea mai departe. Ne pica bine ca jucam in deplasare. Am demonstrat ca suntem o nuca tare atat in Ghencea cat si la Giurgiu”, a precizat Ciprian Anton la aflarea adversarului din Cupa.

Declaratiile presedintelui de pe Areni au fost reiterate de antrenorul Ioan Radu, care considera ca o eventuala calificare mai departe ar fi benefica pentru fotbalul sucevean, in conditiile in care Cetatea ar trebui sa primeasca in saisprezecimile competitiei vizita unei formatii din primul esalon.

“Daca ne gandim ca echipa adversa evolueaza in Liga a III-a, putem spune ca am picat bine. In acelasi timp, Gloria II Bistrita s-ar putea sa fie o echipa la fel de buna ca FC Botosani. Poate suntem avantajati si de faptul ca jucam in deplasare, daca este sa ne referim si la inceputul acesta de campionat. Una peste alta, ar fi un lucru bun daca am reusi sa aducem o echipa de prima liga pe Areni”, a precizat la randul sau, Ioan Radu.

Exit mobile version