Biletul zilei: Ce trebuie să faci și să nu faci pentru a putea spera la rezultate bune

Pariurile sportive sunt pentru distracție, dar nu ar fi rău să și câștigi niște bani. Nu este nevoie să stai toată ziua pe site. E suficient să pariezi un bilet pe zi ca să scoți „de o pizza” la sfârșitul lunii.

Imaginează-ți că atunci când pui biletul zilei ești la o bifurcație de drumuri. Într-o direcție este un indicator cu „Spre profit”, iar spre cealaltă direcție este un indicatori pe care scrie „Spre faliment”. În continuare, îți voi spune ce repere întâlnești pentru fiecare opțiune în parte.

Pe ramificația care are ca punct de finiș profitul vei întâlni următoarele „bannere”:

Pariază online

Dacă pariezi pe Internet, în primul rând nu plătești taxă pentru fiecare bilet jucat. La un număr mare de bilete, acest detaliu contează foarte mult. În plus, oferta sportivă este bogată, existând sute de opțiuni de pariere pentru evenimentele din competițiile cât de cât importante. Pe Internet, poți profita și de funcția CashOut, prin care securizezi profitul.

Alege agențiile cu cele mai bune cote

Sunt diferențe mari între cotele oferite de agențiile de pariuri online. De pildă, aceeași selecție poate avea cota 1.70 la un operator și 1.65 la alt operator. Ca să înțelegi cât de important este să joci pe platformele cu cote mai mari, gândește-te la un bilet cu 4 selecții. Cota finală este 8.35 la agenția cu cotele 1.70 și 7.40 la operatorul cu cote mai mici. La o miză de 100 de lei, diferența de profit este de aproape 100 de lei.

Ajustează miza în funcție de risc

Nu juca haotic. Orice parior are perioade bune și perioade proaste. Ca să nu rămâi fără bani după o serie de pariuri necâștigătoare, este crucial stabilești miza fiecărui bilet în funcție de probabilitatea de câștig și de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Te poți ghida după cotă, dar cel mai indicat este să apreciezi tu șansele.

Analizează meciurile cu atenție

Marele avantaj al pariurilor sportive în fața jocurilor în care depinzi exclusiv de noroc este că poți anticipa ce se va întâmpla într-un meci, în urma analizării tuturor factorilor care influențează rezultatul. De la statistică la echipele probabile, la absenți și la elemente de atmosferă, toate informațiile trebuie puse cap la cap.

Profită de pariuri gratuite

Pentru că raportezi miza la bankroll, evident te ajută să te bazezi pe un buget cât mai mare. Un truc pentru a mări suma din cont este să profiți de ofertele promoționale pe care le au periodic casele de pariuri. Sunt acordate frecvent pariuri gratuite și, dacă tot nu riști banii tăi, le poți plasa pe cote mai mari.

Ești curios peste ce dădeai dacă o luai pe celălalt drum? Iată ce ar scrie pe bannerele afișate de-a lungul lui:

Pariază pe ce nu cunoști

Statistica este de multe ori înșelătoare, ca și știrile de actualitate, dacă nu știi să le pui în context. O analiză la pariuri este ca un puzzle. Când ai doar câteva piese la dispoziție, nu ai făcut nimic. Concluzia trasă e rareori conformă cu realitatea.

Joacă pe cote foarte mici

Pariorii începători cred că o cotă de la 1.20 în jos indică o probabilitate foarte mare de câștig, ceea ce este fals. Dacă ar fi așa, biletele cu 10 selecții care au cota 1.15 fiecare ar fi câștigătoare. Fă un experiment: plasează măcar cinci astfel de bilete, apoi verifică dacă ai câștigat.

Joacă la recuperare

După câteva pariuri necâștigătoare, mai toată lumea are tendința să își piardă calmul și să parieze sume tot mai mari, pentru a recupera „gaura” și a trece pe profit. A juca la recuperare este una dintre cele mai mari greșeli pe care o poți face. Din această cauză „dau faliment” mulți dintre pariori.

Pariază atunci când ești obosit

Ca orice activitate, pariurile sportive necesită concentrare maximă, dacă vrei să ai profit. Când ești obosit, nu gândești limpede și te grăbești să pui câte mai repede selecțiile pe bilet, nu mai stai să le analizezi. Automat, șansele de câștig scad.

Cumpără ponturi de pe Internet

Deja nu mai vorbim despre o eroare, ci despre naivitate în stare pură… ca să nu spunem prostie. Cum poți să crezi că cineva are ponturi despre meciuri aranjate și că ți le spune ție, pentru câteva sute de lei, sau sute de euro? Presupunând că un parior ar deține astfel de informații, cu siguranță că nu s-ar expune. E caz de închisoare. Ar paria și s-ar îmbogăți, într-o discreție totală.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Biletul zilei: Ce trebuie să faci și să nu faci pentru a putea spera la rezultate bune"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*