Bibirig va antrena Politehnica Iași

Bibirig

Fostul antrenor al echipei CSU Suceava, Leonard Bibirig, va pregăti începând din această vară divizionara secundă Politehnica Iași. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani îl va avea sub comanda sa și pe fostul portar al grupării sucevene Andrei Spiridon.

Leonard Bibirig s-a despărțit în urma cu un an de HC Vaslui, după care a fost aproape de a antrena Pandurii Târgu Jiu. Conform ziarului Evenimentul, tehnicianul vasluian urmează să semneze săptămâna viitoare un contract cu Politehnica Iași, grupare care l-a dorit și în urmă cu zece ani.

„Bibirig încă nu a semnat contractul cu CS Politehnica. Mai sunt de pus la punct câteva amănunte, dar în linii mari ne-am înţeles”, a declarat pentru Evenimentul directorul tehnic al grupării ieșene Cornel Bădulescu.

Conform aceleași surse, Politehnica Iași a transferat deja cinci jucători, printre care și fostul portar al echipei CSU Suceava, Andrei Spiridon.

„Campionatul Diviziei A va debuta pe 17 septembrie. Vor fi echipe bune în seria noastră, precum Bacăul, Ploieştiul, Farul Constanţa, dar mai sunt şi altele. Dacă vom reuşi să transferăm jucătorii pe care îi avem în vizor cred că vom putea ataca locul 1 care să ne ducă în Liga Naţională. Avem promisiuni ferme pentru o susţinere financiară pe măsura acestui obiectiv atât de îndrăzneţ”, a conchis Cornel Bădulescu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig va antrena Politehnica Iași"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*