Bibirig, un pas mare înainte

Leonard Bibirig considera ca a facut un imens pas inainte in cariera de antrenor, dupa ce a fost validat de Consiliului de Administratie al Federatiei Române de Handbal, in postul de selectioner al nationalei de tineret.

Este un pas mare pe care îl fac înainte. O onoare, dar în acelasi timp si o provocare ce ma motiveaza, ma ambitioneaza si ma responsabilizeaza în plus. Ma bucura faptul ca munca depusa în cariera de jucator, dar mai ales în cea de antrenor îmi este recunoscuta“, a declarat Leonard Bibirig.

Noul selectioner a precizat ca meritul pentru noua sa postura trebuie sa-l împarta cu oficialii gruparii pe care a antrenat-o pâna în prezent, Cs Universitatea Suceava, si la care va ramâne în continuare antrenor secund în paralel cu postul de la nationala de tineret. “Este meritul întregului colectiv de la echipa Universitatii Bucovina Suceava, care m-a sprijinit în activitatea depusa acolo“, a precizat Leonard Bibirig.

Leonard Bibirig a fost felicitat si de catre jucatorii suceveni pentru numirea la carma nationalei de tineret. “Il felicitam si ii uram succes. Cred ca a fost ales in aceasta functie in urma rezultatelor bune pe care le-a avut la Suceava. Oricine viseaza sa ajunga la echipa nationala, dar este nevoie de foarte multa munca pentru a reusi acest lucru. Acum, sper sa ajunga si jucatorii suceveni mai usor la lot, pentru ca se stie ce antrenamente bune se fac aici“, a declarat Alin Rosu la conferinta de presa de astazi.

Prima întrevedere a selectionerului Leonard Bibirig cu jucatorii lotului national de tineret al Romaniei este programata pe data de 18 octombrie, la centrul de la Sighisoara. Iar la începutul lunii noiembrie, handbalistii tricolori mici vor participa la un turneu de pregatire în Polonia. “Acolo si atunci îmi voi face o prima idee asupra potentialului fiecarui component al lotului“, a mai spus Bibirig, citat de agentia Mediafax.

Primul obiectiv al noului selectioner este calificarea la turneul final al Europenelor de tineret de anul viitor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig, un pas mare înainte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*