Bibirig: “S-au simţit absenţele”

Problemele de efectiv si greselile tehnice sunt in opinia antrenorului Leonard Bibirig principalele cauze ale infrangerii suferite de Universitatea pe terenul celor de la Pandurii Targu-Jiu, in runda inaugurala a Ligii Nationale la handbal masculin.

Am venit la Târgu Jiu ştiind că ne aşteaptă un meci greu având în vedere faptul că ne-am întâlnit şi la turneul de la Chiajna. Am făcut o primă repriză foarte slabă cu multe greşeli tehnice. Am încercat sa reparam în a doua repriză ceea ce am greşit în prima parte a meciului dar nu am reuşit în totalitate. La noi, aşa cum se ştie, se simte lipsa celor accidentaţi, şi avem cinci jucători care au lipsit”, a declarat Leonard Bibirig pentru portalul gorj-domino.ro.

Tehnicianul “studentilor” a laudat in schimb prestatia gazdelor, mentionand ca echipa din Targu-Jiu se va inscrie in acest sezon in lupta pentru un loc in cupele europene. “Ne-au surprins cu dăruirea arătată şi dorinţa de a câştiga, ceea ce nouă ne-a lipsit în prima repriză. Eu zic că echipa din Târgu Jiu arată ca una de cupe europene, având în vedere transferurile pe care le-au făcut anul acesta”, a completat Bibirig la conferinta de presa de la finalul jocului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close