Bibirig: “Să avem răbdare”

Pregatirile pentru meciul retur cu RD Slovan sunt in toi la clubul Universitatea. Antrenorul Leonard Bibirig spera in continuare la calificarea in careul de asi al Cupei Challenge.

Tehnicianul Universitatii a admis ca dupa partida pierduta la 8 goluri in Ljubljana, sansele sucevenilor s-au diminuat. Chiar si asa, Leonard Bibirig spera ca elevii sai sa intoarca rezultatul si sa ofere astfel un cadou suporterilor suceveni inaintea Pastelui.

“Ca sa obtinem califiarea trebuie sa facem un meci extraordinar. Am trait aceasta experienta ca jucator si imi doresc sa reusesc acest lucru si ca antrenor. Speram sa oferim o bucurie suporterilor si sponsorilor inainte Sfintelor Sarbatori de Paste”, a anuntat Leonard Bibirig.

Leonard Bibirig a anuntat ca echipa sa va incerca sa recupereze treptat handicapul din meciul tur.

“Cele 8 goluri nu se pot recupera inca de la inceputul meciului. Trebuie sa avem rabdarea necesara si sa lucram cat mai exact pe tot parcursul jocului”, a mai spus antrenorul Universitatii.

Dupa meciul cu RD Slovan de sambata, handbalistii suceveni vor avea cateva zile libere, urmand sa reia antrenamentele la inceputul saptamanii viitoare. Universitatea are programate si doua jocuri amicale, pe 9 si 10 aprilie, in compania divizionarei secunde, CSU Galati, ambele meciuri urmand sa se dispute la Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *