Bibirig, principal la Tineret

Leonard Bibirig va fi noul antrenor principal al echipei nationale de tineret a României la handbal masculin. Conform siteului handbalvolei.ro, Bibirig il va inlocui pe banca tehnica a “tricolorilor mici” pe Titel Raduta si va ocupa acest post in paralel cu cel de antrenor secund al formatiei locale de handbal Universitatea Suceava.

Prezent in acest moment la Bucuresti, Leonard Bibirig a evitat insa sa confirme numirea sa la carma echipei nationale de tineret. “Sunt la Bucuresti, dar deocamdata nu pot sa confirm sau sa infirm aceasta numire a mea la nationala de tineret. Astept sa ma intorc la Suceava…”, s-a rezumat sa spuna Leonard Bibirig.

In schimb, managerul Universitatii, Petru Ghervan, a recunoscut ca Leonard Bibirig a primit deja “unda verde” din partea Consiliului de Administratie al clubului sucevean pentru a activa in paralel si pe banca echipei nationale de tineret a Romaniei. “Leonard s-a format ca antrenor la noi, iar o serie de oameni de handbal, printre care ma numar si eu, l-au propus inca de acum un an si jumatate in aceasta functie. Lucrurile au fost insa de o asemenea maniera incat, echipa nationala de tineret avea atunci un antrenor in exercitiu, iar la Universitatea aveam nevoie de el in functia de antrenor principal. Acum, cand lucrurile s-au mai asezat si la noi, iata ca s-a ivit aceasta ocazie si Leonard poate prelua nationala de tineret. O merita pentru ca a fost un jucator cu state vechi la nationala si speram ca munca pe care o va depune acolo sa fie benefica handbalului romanesc”, a recunoscut managerul Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *