Bibirig JR, vicecampion national

Antrenorul Universitatii, Leonard Bibirig, are un urmas pe masura in handbalul romanesc. Fiul sau, Cosmin, a castigat la sfarsitul saptamanii trecute titlul de vicecampion national la juniori IV.

Cosmin Bibirig ii calca pe urme tatalui sau. Fiul tehnicianului sucevean joaca pentru LPS Piatra Neamt, iar in perioada 27-30 mai a participat la turneul final al Campionatului Naţional de handbal masculin rezervat echipelor de juniori IV. Bibirig Junior a ajuns cu echipa sa pana in finala, pe care a pierdut-o insa cu scorul de 19-25 in fata gazdelor de la Minaur Baia Mare. Performanta obtinuta de baiatul sau, l-a incantat pe Leonard Bibirig.

“Sunt foarte bucuros si fericit totodata, in primul rand nu pentru ca am cucerit o medalie, ci pentru ca fiul meu imi urmeaza pasii in handbal. Important este ca in cativa ani sa ajunga un jucator important in Liga Nationala.”, a declarat Leonard Bibirig.

La Piatra Neamt, Cosmin Bibirig, este antrenat de parintii centrului Universitatii, Cristi Bursuc, Rita si Stelian. Campionatul juniorilor IV a fost rezervat copiilor născuţi în anii 1997 – 1998 şi mai mici.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig JR, vicecampion national"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*