Bibirig in centru… atentiei

Un meci cu Dinamo are, cel putin pentru un component al Universitatii, o insemnatate aparte. Fostul simbol al dinamovistilor, Leonard Bibirig, desi neaga, este unul dintre jucatorii care pun cel mai mult suflet in aceste partide.

Bibirig a parasit Dinamo in iunie 2007, pentru a veni sub foma de imprumut la Suceava. Despartirea lui Bibirig de Dinamo a coincis cu numirea in functia de antrenor a actualului tehnician dinamovist Eliodor Voica. Îi doresc succes ca antrenor fostului meu coleg Eliodor Voica, declara in acel moment actualul antrenor al Universitatii.

Atunci, alaturi de Leonard Bibirig a plecat din Stefan cel Mare si extrema dreapta a Echipei Nationale, Valentin Ghionea. Dupa plecarile celor doi, Dinamo nu a mai contat in lupta pentru primele locuri in Liga Nationala. Mai mult, in sezonul precedent, “cainii” nu au reusit sa se califice nici in Cupa Romaniei, terminand campionatul pe un suprinzator loc 9.

In momentul de fata, Dinamo ocupa pozitia a patra in Liga Nationala si poate spera la podium. Pentru a se mentine in carti, dinamovistii trebuie sa ia puncte la Suceava si bineinteles sa treaca de stalpul apararii, Leonard Bibirig. In momentul de fata, Bibirig este sub contract cu Suceava. Când acesta se va încheia este opţiunea lui primara ce va face in continuare. Oricum, consider ca Bibirig nu si-a spus ultimul cuvant in handbal a declarat antrenorul Eliodor Voica inainte de meciul de sambata.

In perioada petrecuta la Dinamo, Leonard Bibirig a castigat un titlu si o Cupa a Romaniei, evoluand totodata si in grupele Ligii Campionilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig in centru… atentiei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*