Bibirig a impresionat

Cel mai bun marcator al Universitatii in meciul de astazi alaturi de Madalin Tutu, veteranul Leonard Bibirig a refuzat sa-si aroge merite speciale pentru victorie: “Nu conteaza cine a dat golurile, important este faptul ca am castigat. Am inceput greu meciul si gazdele au profitat de acest lucru. Din fericire, am trecut apoi la carma jocului, am avut o aparare exacta, iar in ultimul sfert de ora, adversarii au cazut din punct de vedere fizic. Recunosc totusi ca nu ma asteptam la o diferenta atat de mare in favoarea noastra.”

Daca Bibirig a dat dovada de modestie, antrenorii celor doua formatii care s-au intalnit astazi nu au trecut cu vederea jocul bun facut de coordonatorul Universitatii. Petru Ghervan a afirmat ca “Bibi a jucat ca in tinerete”, in timp ce tehnicianul bihorenilor Sabin Dacau, considera ca “Daca Bibirig ar fi jucat pentru Oradea, Universitatea nu ar fi avut nicio sansa astazi”.

Replica lui Bibirig fata de aceste laude a fost urmatoarea: “Le multumesc pentru aprecieri, dar consider ca intreaga echipa a castigat. In momentul acesta si ca echipa si individual, Universitatea Suceava este peste Oradea”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibirig a impresionat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*