Bibi: „O victorie importantă”

Leonard Bibirig a declarat ca Universitatea a obtinut doua puncte extrem de importante in economia luptei pentru cupele europene, dupa ce s-a impus, ieri, pe teren propriu, scor 34-26, in fata gruparii Csm Ploiesti.

Este o victorie importanta pentru noi,, avand in vedere ca a fost primul meci oficial din 2012. Am castigat doua puncte importante in economia clasamentului, dupa un meci pe care l-am inceput foarte bine. La pauza a intervenit o relaxare, avand in vedere ca aveam o diferenta confortabila pe tabela, iar pe parcursul reprizei a doua am mers la conservarea rezultatului, cu unele urcursuri si coborasuri in jocul nostru. Felicit jucatorii pentru efortul depus si pentru cele doua puncte castigate. Acum, ne asteapta doua meciuri foarte importante, cel de la Targu Jiu si cel de la Cluj, unde trebuie sa recunoastem ca vom intalni niste adversari mult mai puternici”, a declarat Bibirig.

De partea cealalta, proaspat instalat pe banca tehnica a celor de la Csm Ploiesti, antrenorul Mircea Bedivan a recunoscut superioritatea neta a gazdelor, care au dominat jocul din punct de vedere al pregatirii fizice.

Nu s-a pus niciun moment problema castigatoarei, iar inceputul dezastrous pe care l-am avut a atarnat foarte mult in economia meciului. Am intalnit o echipa muncitoare, care ne-a dominat fizic si n-am reusit sa facem fata ritmului de alergare impus de gazde. Noi am venit cu jucatori experimentati, dar am intalnit o echipa cu elan, muncitoare, care si-a facut foarte bine treaba pe teren. Suceava s-a dovedit net superioara, in conditiile unui arbitraj pe care as vrea sa-l vad tot timpul. Vreau sa-i doresc lui Leo succes in continuare, pentru ca munca pe care o depune aici trebuie sa dea odata si odata rezultate. Locul Sucevei nu este aici ”, a declarat Mircea Belivan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bibi: „O victorie importantă”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*