Bîgu s-a accidentat grav

Juniorul fălticenean al Rapidului, Răzvan Bîgu, nu va mai putea juca fotbal cel puţin până în vară. Jucătorul în vârstă de 17 ani a suferit miercuri o fractură de tibie şi peroneu.

Răzvan Bîgu s-a accidentat în cadrul unui selecţii organizate de Liceul cu Program Sportiv pentru desemnarea jucătorilor care vor reprezenta unitatea de învăţământ la o competiţie şcolară. Jucătorul a avut un duel pentru minge cu colegul său de la Rapid, portarul Alexandru Gavriloaia, în urma căruia a căzut. Verdictul medicilor a fost dur: fractură de tibie şi peroneu.

“Răzvan Bîgu a fost diagnosticat cu dublă fractură, este internat, iar de acum trebuie stabilit dacă este nevoie sau nu de operaţie. Probabil va lipsi tot returul”, a declarat profesorul, Aurel Constantin, cel sub comanda căruia se afla jucătorul în momentul accidentării.

Răzvan Bîgu a fost în această iarnă subiectul unei dispute între conducerea Cetăţii Suceava şi a Colegiului Naţional “Nicu Gane” din Fălticeni, liceul de care aparţinea tânărul jucător. În cele din urmă, acesta s-a transferat la Liceul cu Program şi face parte din lotul divizionarei a III-a, Rapid Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *