Betty, lider după prima zi

Betty Ice a devenit primul lider in clasamentul Campionatului Municipal, dupa ce s-a impus joi seara, in meciul de deschidere al noului sezon, cu scorul de 4-1, in fata celor de la Topgeosys. Trupa lui Costica Sidoriac si-a asigurat victoria fara sa forteze, prin golurile marcate de Carlan, Grigoras, Craiu si Haidau. De partea cealalta, invinsi au marcat golul de onoare la jumatatea reprizei secunde, printr-un sut deviat trimis de D. Munteanu.

In cel de-al doilea meci, vicecampioana editiei precedente, Adistal, a castigat cu scorul de 5-4 in fata celor de la Agb Instal. Echipa lui Adi Costeniuc a facut o prima repriza perfecta, intrand la pauza cu un avantaj de cinci goluri, dupa reusitele lui Lacatus (3), Fl. Turineac si Nacu. De partea cealalta, invinsii au revenit spectaculos in repriza secunda prin golurile lui Bitoleanu, Bejenariu, Fl. Marciuc si M. Serban, insuficent insa pentru un egal.

Programul primei etape:

Ieri:
Topgeosys – Betty Ice 1-4
Agb Instal – Adistal 4-5

Astazi:
ora 18.00: Romfour – Railex
ora 19.00: Old Bucovina – Revine

Luni:
ora —.—: Cosmin Onisimi – Abenor

Pana la ora primului meci, echipele sunt obligate sa inmaneze organizatorilor jumatate din taxa anuala de participare, in cuantum de 600 de lei, precum si dosarul complet ce va contine copiile xerox dupa actele de identitate a jucatorilor. Noul sezon se va desfasura cel mai probabil intr-un sistem cu 3 tururi (27 de etape). Aceasta varianta va fi reluata in discutie vineri seara, 22 septembrie, la ora 20.00, intr-o sedinta tehnica.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Betty, lider după prima zi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*