Bernicu și Chiruț, prezenți la Fair Play

Chirut Bernicu

Antrenorul echipei locale de handbal CSU Suceava, Răzvan Bernicu, si coordonatorul sectiei de handbal a clubului CSU Suceava, Adrian Chiruț, sunt invitații de astăzi ai emisiunii “Fair-Play”, difuzată cu începere de la ora 17:00 pe postul regional de televiziune Intermedia TV şi LIVE pe www.intermediatv.ro. Cei care vor să le adreseze întrebări o pot face în direct la numărul de telefon 0230523011 sau prin intermediul siteului GazetaSV.ro

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Bernicu și Chiruț, prezenți la Fair Play"

 1. Intrebari:
  Domnule Bernicu , anul asta poate nu avem sanse sa promovam , dar sunt sperante ca anul viitor , in garnitura suceveana sa mai apara cativa jucatori cu experienta eventual din vechea garda cu care am terminat pe locul 3?

  Chirut , ce te a facut sa revii la suceava? si crezi ca ai putea ajuta sa pui o vorba buna sau sa le faci o propunere si unora din vechea garda care ati terminat pe locul 3 cu care ai ramas in relatii bune sa se intoarca la Suceava?

  VREM HANBAL IN LIGA NATIONAL !!!!

 2. Se incearca reconstruirea unei echipe puternice si zilele trecute ambii invitati subliniau faptul ca pentru a promova avem nevoie de jucatori cu experienta si valoare de liga nationala. Intrebarea mea este cum reusim sa aducem acesti jucatori cu experienta la suceava, cand toata suflarea handbalistica din tara stie cate probleme financiare au avut fostii jucatori , si cati au plecat tocmai din aceasta cauza! Ce garantii financiare prezinta acest proiect, pentru ca venirea lui adi chirut la echipa , desi imbucuratoare , nu va face ca si alti jucatori sa faca pasul spre suceava , avand in vedere problemele mari pe care le-am avut in anii trecuti!

 3. Intrebare pentru Chirut:
  Noi suporterii ne tot certam aici cand de fapt vrem acelasi lucru, o echipa de valoare care sa faca lumea sa vina la sala caci acum suntem o mana de oameni. Ce posturi sunt deficitare si ce jucatori se vor aborda pt completarea acestor posturi? Cred ca se pot da si nume pentru ca e aproape final de campionat si nu cred ca ar mai fi cazul de secrete deoarece toate echipele isi fac deja calcule pt sezonul viitor, ca si noi de altfel ceea ce e un lucru foarte bun

 4. Pt Chirut

  Soldanescu , Tutu , Acatrinei si Selaru ce stie despre ei ca au ramas la Targu Jiu ar putea reveni la Suceava?

 5. Nelu Prelipcanu | 14 martie 2016 at 17:25 | Răspunde

  Cu Adi Mitrea a vorbit cineva??

 6. Aștept toți suporterii mâine la sală. Voi da răspunsuri și întrebărilor dumneavoastră.
  Fiți alături de echipa..!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*