Belodedici, Jean Vlădoiu şi Geolgău se vor afla în acest weekend în judeţul Suceava

Miodrag Belodedici, Jean Vladoiu si Gheorghita Geolgau se vor afla in acest weekend in judetul Suceava, unde vor asista la trei actiuni in care este implicata Federatia Romana de Fotbal. Cei trei fosti internationali vor inaugura astazi, la ora 12:00, noul teren sintetic de fotbal din Straja. Acesta a fost finantat de FRF ca rasplata dupa ce echipa de fotbal feminin din Straja, pregatita de Nicu Patraucean, a luat titlul national la Olimpiada Gimnaziilor.

De la Straja, reprezentantii FRF vor veni pe stadionul Areni, unde, de la ora 16.30, vor asista la meciul din Turneul Sperantelor dintre selectionatele judetelor Suceava si Neamt, iar duminica vor merge la Putna, pentru o actiune de scouting organizata de Gillette. Programata sa inceapa la ora 9.00, pe stadionul Tineretului, actiunea de la Putna, denumita “Performanta are viitor”, va aduna aproximativ 500 de copii cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani.

Suceava este cel de-al doilea judet in care vine caravana Gillette. Toti copii vor primi cadouri si diplome din partea organizatorilor, iar doi dintre ei, care se vor remarca in mod special, vor fi selectionati la lotul national care va merge in luna mai a anului viitor intr-un cantonament la Barcelona, unde copii se vor pregati la baza de antrenament a catalanilor si-i vor putea vedea pe Messi, pe viu, la un meci pe Nou Camp”, a precizat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Ciprian Anton.

”Ne bucuram foarte mult sa mergem în nordul României pentru a putea vedea la lucru tinerii talentati din regiune, iar la finalul preselectiei de la Putna sunt sigur ca vom putea include în echipa doi tineri talentati”, a declarat Jean Vladoiu, ambasador al Caravanei „Performanta are viitor”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *