Beţe-n roate

Preşedintele Cetăţii, Dumitru Moldovan, a ajuns astăzi la o inţelegere verbală cu Sorin Dutciuc, pentru o eventuala mutarea a atacantului de 22 de ani pe Areni. Planurile oficialului sucevean ar putea fi insă date peste cap de intervenţia omologului său bacăuan, Doru Damaschin, care a ţinut să infirme transferul. “A fost doar un zvon. Cei de la Suceava îl vor, însă nici vorbă să plece de la noi. A apărut informaţia în Suceava şi de aici totul a luat amploare, numai că pe noi nu ne-a întrebat nimeni nimic“, a precizat preşedintele celor de la Aerostar pentru bacausport.ro.

Blocarea imprumutului pare să aibă la baza motive contractuale, conducătorii “aviatorilor” condiţionând trecerea lui Sorin Dutciuc la Cetatea de o prelungire a inţelegerii dintre jucător şi clubul băcăuan, actualul acord fiind scadent in vara lui 2010.

Cele trei parţi implicate vor purta o nouă rundă de negocieri in cursul zilei de miercuri, când Cetatea Suceava se va deplasa pe terenul celor de la Aerostar Bacău pentru o partidă amicală.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *