Băcăunii s-au supărat pe CSU

Prezenţă obişnuită la Memorialul “Mihai Mironiuc”, Ştiinţa Bacău a refuzat invitaţia sucevenilor de a participa şi în ediţia din acest an a turneului. În plus, Universitatea nu a fost luată în calcul pentru Cupa Municipiului Bacău, competiţie organizată în perioada 12-14 august.

Între Universitatea şi Ştiinţa a existat o colaborare bună încă din vremea în care băcăuanii erau antrenaţi de Gabriel Armanu şi Stelian Bursuc. Profitând de distanţa scurtă dintre cele două oraşe, reprezentantele Moldovei în Liga Naţională au organizat în dese rânduri partide de verificare. Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă. Anul trecut Universitatea i-a suflat locul III Ştiinţei, învingând-o în ultima etapă, într-un meci fără miză pentru trupa lui Leonard Bibirig. A urmat ediţia din acest an a Cupei României. Băcăuanii îşi jucau ultima şansă pentru Europa contra Universităţii, dar, din nou, sucevenii au mers la victorie. Aceste rezultate, coroborate cu clasarea modestă a Ştiinţei în ultimul sezon, au pus capac conducerii băcăuane. Universitatea nu a mai fost invitată la Cupa Municipiului Bacău, iar preşedintele Puiu Ciobanu a anunţat că Ştiinţa nu va participa la Memorialul “Mihai Mironiuc”.

“Cei din Bacău ne-au anunţat miercuri că nu vor veni la Memorialul “Mihai Mironiuc” şi că, dacă este nevoie, ne trimit şi hârtie scrisă în care să ne infirme participarea. Antrenorul lor consideră că cele două echipe s-ar întâlni prea repede. Nu vreau să vorbesc mai mult despre acest subiect, pentru că mi-aş atrage antipatia iubitorilor de handbal din Bacău. Îmi cer scuze că existăm şi că avem rezultate”, a spus directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Băcăunii s-au supărat pe CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*