Băcăunii revin pe Areni

După eşecul usturător suferit în faţa formaţiei FCM Bacău, divizionara a III-a, Rapid Suceava, revine în faţa propriilor suporteri pentru un nou duel cu o reprezentantă a Bacăului. Ceferiştii înfruntă vineri pe stadionul Areni, ocupanta locului V, Aerostar Bacău.

Băcăuanii vin la Suceava cu moralul ridicat. Aerostarul a câştigat în ultima etapă cu CSM Focşani si abordează întâlnirea cu Rapid CFR de pe un liniştitor loc 5. De cealaltă parte, echipa pregătită de Ion Buzoianu nu a simţit gustul victorie de mai bine de o lună de zile, înregistrând în etapele precedente patru înfrângeri consecutive. În plus, sucevenii nu se pot baza nici în această etapă pe serviciile lui Mircea Negru, care este în continuare accidentat.

La fel ca şi înaintea partidei cu FCM Bacău, ceferiştii au programat la mijlocul săptămânii un joc şcoală în compania juniorilor A de la Sporting. Meciul dintre Rapid Suceava şi Aerostar Bacău este programat vineri, de la ora 15:00, pe stadionul Areni şi va fi arbitrat la centru de Ionuţ Brînzei din Botoşani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Băcăunii revin pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*