Băcăuanii, siguri de victorie

Handbalistii bacauani sunt siguri că sâmbătă vor bifa prima victorie la Suceava. Într-un interviu acordat colegilor de la sport.bacaul.ro, extrema Stiintei, Marius Bondar a vorbit, printre altele, despre miza partidei şi s-a arătat dezamăgit de locul de desfăşurare al jocului.

Rep.: Marius, este acesta un meci special pentru voi, ținând cont de rivalitatea dintre cele două echipe, dar și de faptul că vă veți întâlni cu un fost antrenor al Științei ?

Marius Bondar: Sincer, orice meci cu Suceava, indiferent că e oficial sau amical, are o anumită presiune. Se știu divergențele dintre cele două cluburi, ambițiile, precum și faptul că n-am câștigat niciodată în ultimii patru ani acolo. E un meci foarte important pentru noi, deoarece cu toții simțim și suntem conștienți de faptul că sâmbătă vom obține o victorie.

Rep.: După meciul de la Odorhei, acesta e al doilea din deplasare în care întâlniți un adversar pe care l-ați învins în pregătiri. Există pericolul de a-i subestima ?

M.B.: Niciun meci nu seamănă cu altul și, cu-atât mai mult, un meci amical nu seamănă cu unul oficial. Ce se întâmplă în jocurile amicale nu reflectă nici măcar pe jumătate ce ne așteaptă într-un meci oficial, sunt diferențe foarte mari. În primul rând e vorba de ambiție și de cele două puncte puse în joc, vitale pentru cele două echipe care sunt de valori apropiate.

Rep.: Din păcate, e posibil să jucați fără suporteri sâmbătă…

M.B.: Am auzit, dar poate vor veni oameni de la Bacău, își vor cumpăra biletul, chiar dacă nu sunt neapărat din galerie, și ne vor susține. Atmosfera în acea sală mică, de liceu, care după părerea mea nu e de Liga Națională, va fi foarte încinsă, deoarece lumea e aproape de teren.

Rep.: Va fi un meci special și pentru că va fi aniversarea colegului vostru, Răducu Tamaș ?

M.B.: De fiecare dată când e ziua unui coleg, îi dedicăm victoria. Vom lupta și pentru asta, iar Răducu o va face și el, cot la cot cu noi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close