Băcăuanii schimbă antrenorul

Nici nu a început bine anul, iar conducerea clubului SC Bacău face primele mutări în vederea returului de campionat. După o jumătate de sezon petrecută pe banca tehnică a grupării băcăuane, Cristi Popovici va părăsi echipa.

Clasarea pe locul III la finalul sezonului l-a costat functia de principal pe Cristi Popovici. Curtat de Dinamo II Bucureşti, acesta urmează să îşi rezilieze contractul cu SC Bacău în perioada imediat următoare. Pentru înlocuirea lui Popovici, oficialii băcăuani au două variante: Giani Florian şi Marin Barbu.

Deocamdată, la celelalte două formatii de pe podiumul seriei I a Ligii a III-a este linişte. Atât Rapid Suceava cât şi Petrotub Roman vor relua antrenamentele luni, 16 ianuarie. După două săptămâni în care se vor pregăti la Suceava, “ceferiştii” vor pleca într-un cantonament montan, la Poiana Negri. Deşi sunt în tratative cu mai mulţi jucători, rapidiştii nu au până acum nicio certitudine, motiv pentru care au refuzat să dea nume. În funcţie de jucătorii care vor veni, conducerea Rapidului ar putea să renunţe la câţiva dintre actualii componenţi ai echipei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *