Bătuţi cu arbitrii la Oneşti

Echipa de juniori I de la LPS Suceava a bifat doua victorii si o infrangere in turneul retur ce a avut loc in weekendul trecut la Onesti.

Lideri in clasamentul seriei A la jumatatea sezonului regulat, handbalistii pregatiti de Iulian Dugan s-au impus in primul meci, disputat vineri, cu scorul de 34-27, in fata celor de la LPS Botosani, la finalul unui joc in care suceveni erau condusi cu doua goluri la pauza.

Sambata, trupa lui Iulian Dugan a infruntat codasa Seriei A, LPS Focsani, in fata careia s-a impus fara emotii, 42-38, dupa un meci in care suceveni au intrat la pauza cu un avantaj de doua goluri, 18-16. In ultima etapa a turneului, handbalistii suceveni au intalnit duminica formatia LPS Iasi, in fata careia au fost nevoiti sa se declare invinsi cu largul concurs al arbitrilor, scor final 22-25, dupa 12-12 la pauza.

Sunt multumit de jocul copiilor, chiar daca am pierdut acest ultimul meci. Ma asteptam sa avem un joc foarte greu contra Iasului. S-a mers cap la cap pana la pauza dupa care jocul a fost stricat de cei doi arbitri. Nu-i neaparat o scuza pentru noi, dar chiar au fluierat doar ce au vrut ei”, a declarat Iulian Dugan.

LPS Suceava a mizat la turneul de la Onesti pe urmatorii jucatori: Cosmin Todica, Eduard Duman, Stefan Veber, Iulian Alexa, Paul Marmeliuc, Ovidiu Badelita, Vasile Gvinda, Marian Martuneac, Gabriel Anghel, Bogdan Cozorici, Catalin Antoneac, Robert Câmpan, Cosmin Turcu, Paul Omania, Alexandru Murariu si Daniel Ionasciuc.

Juniori I - ClasamentUrmatorul joc al sucevenilor este pe 19 februarie, in deplasare, la LPS Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bătuţi cu arbitrii la Oneşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*