Batjocoriţi de conducere

Tomaz Donizete risca sa isi petreaca sarbatorile de iarna in cantonamentul echipei, de unul singur. Desi si-a exprimat dorinta de a pleca pe perioada vacantei in Brazilia pentru a fi alaturi de familie, stranierul “alb-albastrilor” nu dispune momentan de banii necesari deplasarii peste ocean, el fiind abandonat de conducerea clubului la Casa Jenica, neplatit de aproape trei luni.

Situatia nu este mai roz nici in privinta celorlaltor jucatori, toti asteptand in zadar un semn din partea conducerii pentru achitarea drepturilor financiare, in valoare totala de 1,5 miliarde lei vechi.

Intre timp, dupa un mandat de sase luni, in care gafele, incompetenta si servilismul s-au cuibarit in fruntea clubului Cetatea, presedintele Ciprian Anton e mai degraba ingrijorat de chixul pe care l-ar putea da in organizarea Cupei “Mos Craciun”, unde lista echipelor care declara forfait competitiei creste de la o zi la alta.

Totodata, seful executivului de pe Areni insiruie de cateva zile o adevarata lista cu achizitii fanteziste pe care si le-ar dori infaptuite pana la startul returului, toate sub cautiunea unui bune parti a presei sucevene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Batjocoriţi de conducere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*