Barbu: „Vor ieşi scântei!”

Antrenorul Marin Barbu anunta schimbari in formula de start a Ceahlaului pentru partida de astazi cu Rapid. “Avem de dus la bun sfârşit un obiectiv important într-un campionat lung. Motiv pentru care toţi băieţii trebuie să rămână în formă. Vreau să am, mereu, 15-16 jucători omogeni. Iar în cazul unor accidentări sau suspendări, absenţa titularilor să nu se cunoască în randamentul echipei. Chiar şi când voi fi mulţumit de prestaţia unor titulari, în timpul campionatului, voi mai produce schimbări în formula de start. Fiecare jucător trebuie să ştie că nu-l abandonam“, a declarat “Magiun” pentru realitateamedia.ro.

Seful bancii tehnice de sub Pietricica se asteapta totodata ca nemtenii sa primeasca o replica extrem de puternica din partea “ceferistilor”. “Totdeauna, acestor echipe mici, în jocurile cu Ceahlăul, parcă li s-au dublat puterile. Calitatea de bază a celor de la Rapid este ambiţia, aşa că ne aşteptăm să iasă scântei. Întotdeauna mi-a plăcut o asemenea luptă, care dă sarea şi piperul Cupei. Sper insa ca orgoliul băieţilor mei să-şi spună cuvântul în obţinerea calificării pe care ne-o dorim“, a completat Barbu.

Meciul dintre Rapid si Ceahlaul, contant pentru turul V al Cupei Romaniei, este programat astazi, cu incepere de la ora 16.30, pe stadionul Areni si are ca miza calificarea in saisprezicimile de finala ale competitiei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Barbu: „Vor ieşi scântei!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*