Barajul va fi la Botosani

Veste foarte buna pentru iubitorii voleiului din Suceava. Turneul de promovare in Divizia A, la care participa si CSM Suceava, va avea loc in Sala “Elisabeta Lipa” din Botosani. Desi era dat ca sigur ca intrecerea se va desfasura la Bucuresti, Federatia Romana de Volei a hotarat ca barajul sa aiba loc in Botosani.

„Deoarece la baieţi nicio echipă nu a licitat pentru găzduirea turneului final, FRV a decis ca acesta să se dispute pe teren neutru. Cum turneul feminin se va juca la Botoşani, s-a decis şi ca cel masculin să se dispute tot aici, pentru a se reduce şi din costurile cu arbitrii, observatorii şi altele”, a declarat Cătălin Obuf Buhăianu, finanţatorul CS PRO Volei Botoşani pentru Monitorul de Botosani.

Vestea l-a incantat pe antrenorul Victor Pancu: “Pentru noi din punct de vedere al cheltuielilor este foarte bine. Si asa imi faceam probleme cu locul de cazare. In plus este foarte bine pentru ca este aproape de Suceava, vor veni suporteri, iar botosanenii sunt ca si fratii nostri.”

Programul turneului final de promovare la volei masculin:

7 mai
CSMU LPS Suceava- CSM Bucureşti
CS Rapid Bucureşti- „U” Timişoara

8 mai
CSMU LPS Suceava- „U” Timişoara
CS Rapid Bucureşti- CSM Bucureşti

9 mai
CSMU LPS Suceava- CS Rapid Bucureşti
CSM Bucureşti- „U” Timişoara

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Barajul va fi la Botosani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*