Baraj cu Rapid Dumesti

Campioana ligii judetene, Foresta Malini, se va confrunta in barajul de promovare in Liga a III-a cu campioana judetului Iasi, Rapid Dumesti. Meciul este programat sa se desfasoare intr-o singura mansa, pe data de 15 iunie, cu incepere de la orele 15.00, stadionul gazda a intalnirii urmand sa fie anuntat de Asociatia Judeteana de Fotbal Neamt, organizatoarea barajului.

In aceiasi zi, Stadionul Areni va gazdui un alt meci de baraj pentru accederea in esalonul trei al fotbalului romanesc, pe arena suceveana urmand sa se confrunte gruparile Luceafarul Mihai Eminescu si Vointa Mariselu, campioanele judetelor Botosani, respectiv Bistrita-Nasaud.

In ultimele sapte sezoane, Suceava si-a tras partea leului in barajele pentru promovare, toate campioanele Ligii a IV-a reusind sa urce in esalonul superior. Astfel, in perioada 2003-2010, echipele Soimii Suceava, Dorna Vatra Dornei, Viitorul Liteni, Juventus Falticeni, Raraul Campulung Moldovenesc, Rapid Suceava si CS Gura Humorului au obtinut, rand pe rand, biletele pentru Liga a III-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Baraj cu Rapid Dumesti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*