Baraj | CSU Suceava – CSM Satu Mare: 35-27

CSU Suceava a fost una dintre performerele primei zile ale turneului de promovare in Liga Nationala, programat la Brasov. Echipa antrenata de Adrian Chirut a luat o prima optiune de revenire in primul esalon al handbalului masculin romanesc, dupa ce s-a impus joi seara, in fata formatiei CSM Satu Mare, cu scorul de 35-27. Universitarii au condus pe tot parcursul intalnirii. Au intrat la pauza cu un avansde 16-14 si s-au desprins decisiv in repriza secunda.

CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc – Baican (6 goluri), Preda (5), R. Bursuc (5), Costea (4), Burlacu (3), Aldica (3), Velea (3), Petrea (2), Olariu (2), C. Bursuc (1), L. Acatrinei (1), I. Tcaciuc, Alexa si Oprea. Antrenor: Adrian Chirut.

Ii felicit pe baieti pentru aceasta victorie. Am condus in permanenta pe tabela de marcaj si am reusit sa rulez intreg lotul deplasat la Brasov. Chiar daca dintr-o dorinta prea mare de a castiga am mai aparut sI unele greseli, per total sunt multumit de jocul prestat”, a declarat antrenorul Adrian Chirut dupa victoria cu CSM Satu Mare.

In cel de-al doilea joc al barajului de promovare, CSU Suceava va intalni sambata seara, cu incepere de la ora 19.00, prim-divizionara CSM Focsani.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Baraj | CSU Suceava – CSM Satu Mare: 35-27"

  1. succes, sa promovati si sa dea primaria toti banii doar la handbal, la fotbal scot baietii din pariuri

  2. Bravo baieti , bafta in meciul de azi , sigur puteti invinge !

  3. Nicio veste nimic?

  4. Gata din am luat bătaie cu 20-19

  5. YEP! DAR AM BĂTUT (în sfârşit!) BACĂUL. 31–23
    De pe locul 3 de baraj, mai avem o şansă.

  6. Am tot respectul pt. munca adm. acestui site dar nu stiu de ce nu se mai prezinta nimic despre handbal, avand in vedere ca a avut loc barajul cu meciuri de mare interes, din pacate pierzandu-se barajul, SURPRINZATOR PT. TOATA LUMEA HANDBALISTICA, CU O ECHIPA F. SLABA (FOCSANI )!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*