Bani cu ţârâita

Ceahlaul Piatra Neamt a inceput sa vireze in contul clubului Cetatea restul banilor pentru transferurile lui Onciu si Rohetki. Presedintele Ciprian Anton a precizat ca datoria de 1 miliard este platita esalonat de catre nemteni.

„Pana la urma primim banii in mai multe transe, de cate 100 sau 200 de milioane. Cei de la Ceahlaul mai au niste datorii, insa sper ca pana la sfarsitul lunii sa termine de achitat tot. Oricum, port in fiecare saptamana discutii cu ei, noi ne ajutam de acei bani, platim prime, deplasari si toate celelalte lucruri necesare”, a anuntat Ciprian Anton.

Seful gruparii sucevene a adaugat ca cea mai recenta plata dinspre Pietricica s-a efectuat inaintea meciului cu Sportul.

„Ultima suma de bani chiar vineri am primit-o. A fost o suma modica pe care am folosit-o pentru arbitraj si pentru restul cheltuielilor aferente unei echipe gazda. Ne-au prins foarte bine acesti bani si acest lucru s-a vazut in interiorul echipei pentru ca nu au fost discutii din partea jucatorilor ca nu si-au primit drepturile banesti”, a incheiat Ciprian Anton

Rohetki si Onciu au fost vanduti in vara la Ceahlaul pentru suma de 2,2 miliarde de lei vechi, suma ce a inclus si TVA-ul. La inceput in contul clubului a intrat 1 miliard, iar termenul limita pentru achitarea celei de-a doua transe de bani era stabilit pentru 10 septembrie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *