Bălan rămâne la Suceava

Au fost trei meciuri bune de pregatire, inclusiv ultimul, cel cu Stiinta Bacau, in care, desi am pierdut la o diferenta considerabila, a fost un meci util in care i-am vazut si pe cei care au evoluat mai putin in primele doua intalniri. Desigur, meciul in care ne-am prezentat cel mai bine a fost cel cu Dinamo, in care am avut un ritm buna pana la final, cand de altfel am si reusit sa revenim si sa castigam. A fost un turneu in care am intalnit echipe puternice, iar cand joci contra unor adversari cu experinta automat ai doar de castigat, mai ales noi, care sunt o formatia foarte tanara”, a spus antrenorul Razvan Bernicu, dupa turneul amical de la Calarasi, acolo unde CSU Suceava a ocupat in final locul 3.

Tehnicianul a vorbit si despre coordonatorul Daniel Balan, care pare sa fii convins la turneul de la Calarasi. “Balan se vede cu este putin in urma cu pregatirea. Este un jucator cu calitati, dar care mai are nevoie de doua-trei saptamani pentru a evolua la adevaratul lui potential”, a precizat Razvan Bernicu.

Meciurile de la Calarasi au fost ultimele repetitii pe care le-a efectuat echipa suceveana inainte de reluarea Ligii Nationale de handbal masculin. Astfel, in primul joc oficial din acest an, CSU Suceava va primi sambata, de la ora 12.00, in sala LPS, vizita Potaissei Turda, formatie neinvinsa de la startul actualului sezon.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *