Bălan: „Ni s-au înmuiat picioarele” | Bucovina Pojorâta – Rapid Suceava se joacă miercuri

Daniel Balan

Tragedia petrecută vineri seară, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul, în care dinamovistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, iar ulterior a murit la spital, a băgat fotbalul românesc în doliu. Astfel, oficialii FRF au decis vineri noapte să amâne toate meciurile care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă și duminică în primele trei ligi din României, printre care și partida dintre Bucovina Pojorâta și Rapid CFR Suceava, contând pentru etapa a V-a din play-out-ul pentru rămânerea în Liga a II-a. Programat inițial să se joace sâmbătă, derbyul echipelor sucevene a fost amânat pentru miercuri, ora 17.00.

Aflați vineri seară, în cantonament la Pojorâta, “ceferiștii” au salutat decizia FRF și au transmis prin vocea antrenorului Daniel Bălan mesaje de condoleanțe familiei camerunezului Ekeng și suporterilor dinamoviști.

“Ni s-au înmuiat picioarele când am văzut imaginile cu Ekeng. Nu știu cum am fi jucat sâmbătă. E strigător că o asemenea tragedie s-a petrecut în Liga I, în centrul Bucureștiului, la 50 de metri de unul dintre cele mai importante spitale din România. Vă dați seama ce se poate întâmpla în Liga a II-a sau a III-a!? Vrem să transmitem condoleanțe familiei și suporterilor dinamoviști”, a spus Daniel Bălan.

Antrenorul rapidiștilor ar fi preferat să joace prima oară contra Bucovinei Pojorâtei pe stadionul Areni. “Am fi preferat să jucăm meciul de acasă mai întâi, dar asta a fost decizia FRF. Am reprogramat antrenamentele după-amiază, iar miercuri plecăm la Pojorâta să câștigăm cele trei puncte”, a anunțat Daniel Bălan.

Bucovina și Rapid CFR se întâlnesc de două ori în decurs de trei zile. Miercuri, de la ora 17.00, la Pojorâta și sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, ambele meciuri contând pentru play-out-ul Ligii a II-a.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Bălan: „Ni s-au înmuiat picioarele” | Bucovina Pojorâta – Rapid Suceava se joacă miercuri"

  1. SUCCES BAIETI PENTRU AMBELE MECIURI CU POJORATA.ATENTIE LA VELESCU.MAI BINE SA STEA PE TUSA DECAT SA DEA UN AUTOGOL.HAI SUCEAVA!!!

  2. Hai Rapiduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Hai Suceavaaaaaaaaaaaaaaa!Uniti vom reusi!Hai baietiii!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*