Baimărenii: „Batem sigur!”

Voleibalistii de la Stiinta Baia Mare nu isi fac griji prea mari in perspectiva meciului cu CSMU Suceava. Aflati pe un trend ascendent, cu trei victorii consecutive la activ, maramuresenii sunt convinsi ca se vor impune fara nicio problema in jocul programat maine, cu incepere de la orele 11.00, in sala “Unirea”.

Un meci mai usor, zicem noi, pentru ca intalnim o echipa care se afla in cautarea primului punct sau a primului set. As dori sa nu ne facem noi singuri viata grea, dar pentru asta trebuie sa jucam. Noi mergem cu gandul la victorie, este foarte clar. Sigur ca se pot intampla multe, insa acum nu ne gandim la lucruri negative“ a declarat antrenorul baimarenilor, Marius Botea, pentru emaramures.ro.

La randul sau, liberoul Ciprian Tofan, se asteapta la un joc facil in compania trupei pregatite de Victor Pancu. “Va fi un meci relativ usor. Sigur vom merge la victorie si vom trata meciul foarte serios. Daca nu o sa prestam jocul pe l-am avut in ultima perioada, adversarul ne poate pune probleme. Moralul este foarte bun, va dati seama, au fost trei victorii importante, care ne-au propulsat in clasament pe locul 6“, a spus Tofan. Acesta a fost completat de basarabeanul Igor Didorciuc. “Suceava este o echipa mai slaba, e jos in clasament. Batem sigur! Trebuie sa mergem cu dorinta victoriei“.

Jocul CSMU Suceava- Stiinta Baia Mare se joaca sambata, la orele 11.00, in sala Unirea. Cele doua echipe s-au mai intalnit in aceasta toamna in Cupa Romaniei, maramuresenii castigand atunci cu scorul de 3-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Baimărenii: „Batem sigur!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*