Bacăul ajută Suceava

Antrenorul formatiei Stiinta Bacau, Gabriel Armanu, este de parere ca Universitatea Suceava are sanse mari sa ajunga in finala Challenge Cup.

“Suceava a picat cu echipa cea mai accesibila. In meciul nostru din Elvetia cu Bern Muri, am avut o cadere de 15 minute, iar atunci s-a decis soarta calificarii. Elvetienii au si un portar valoros care a stopat multe contratacuri de-ale noastre. Dupa meciul din Elvetia le-am spus baietilor ca o sa ne calificam si am fost foarte aproape. Mi-as fi dorit sa jucam si noi o semifinala, mai ales una cu o echipa romaneasca, dar acum tot ce pot sa sper este sa vad o finala romaneasca. Suceava este o echipa tanara, ambitioasa cu jucatori dornici de a se afirma si sper sa aiba mai multa coerenta in atac decat am avut noi” a spus antrenorul Stiintei, Gabriel Armanu.

Antrenorul formatiei Stiinta Bacau a mai spus ca va sprijini Universitatea cu toate informatiile pe care le are despre cei de la Bern Muri.

“Sunt relatii bune intre cluburile din Bacau si Suceava. O sa-i ajutam, pentru ca pana la urma este o echipa care reprezinta Romania in Europa. Am vorbit deja cu Bibirig, iar saptamana aceasta o sa-i dau informatiile ce le avem si dvd-urile cu meciurile noastre cu elvetienii. L-am asigurat ca o sa castige ambele meciuri” a conchis Gabriel Armanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bacăul ajută Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*