Avântul Volovăţ şi Stejarul Cajvana au fost primite de AJF pe tabloul Ligii a IV-a

Conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava a avut vineri o intalnire informala cu delegatii cluburilor afiliate, in care s-au pus la punct ultimele detalii legate de sezonul competitional 2016/2017. Programata sa inceapa pe data de 4 septembrie, noua editie de campionat a Ligii a IV-a se va desfasura intr-un format cu 13 sau 14 echipe. Fata de sezonul trecut, de pe tabloul esalonului patru au disparut Dorna Vatra Dornei si Viitorul Veresti, locurile celor doua fiind preluate de gruparile Avantul Volovat si Stejarul Cajvana.

Pana la sedinta de vineri avem 13 echipe inscrise in Liga a IV-a. Mai avem un loc vacant pentru cine doreste, loc care speram sa se ocupe pana la startul campionatului, pe 4 septembrie. Saptamana viitoare se va trage la sorti programul meciurilor, dupa o tabela cu 14 echipe”, a precizat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Tot ca noutate, incepand de sezonul viitor, echipele de Liga a IV-a vor fi obligate sa foloseasca pe toata durata unui meci doi jucatori sub 21 de ani.

In privinta Ligii a V-a, noua editie de campionat va debuta pe 11 septembrie si va aduna la start in jur de 30 de echipe, pe care forul judetean urmeaza sa le imparta in trei serii geografice pentru a reduce din cheltuielile pe care cluburile le suporta cu deplasarile.Viitorul sezon din fotbalul judetean va fi deschis de Supercupa dintre Somuz Falticeni si Somuzul Preutesti, programata sa aiba loc dumnica viitoare, 28 august, pe stadionul Tineretului din Falticeni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Avântul Volovăţ şi Stejarul Cajvana au fost primite de AJF pe tabloul Ligii a IV-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*