Aur la Cupa României

box Morariu Kutkut Vornicu

Suceveanul Florin Morariu s-a întors cu medalia de aur de la Cupa României la box pentru cadeţi. Rezultatul vine să încununeze cel mai bun an din istoria boxului sucevean, în care sportivii pregătiţi de Andu Vornicu au câştigat zece medalii în competiţiile naţionale.

Cupa României la box pentru cadeti s-a desfăşurat în perioada 14-18 decembrie în localitatea clujeană Gilău şi a reunit la start 75 de sportivi din ţară. Sectia de box a Clubului Sportiv Municipal Suceava a fost reprezentată de trei sportivi: Florin Morariu, Sami Kutkut şi Sebastian Alucăi. Performerul delegaţiei sucevene a fost Morariu, care a câştigat titlul la categoria 76 de kilograme. Un rezultat foarte bun a obţinut şi Kutkut, care a luat bronzul la 65 de kilograme.

Andu Vornicu şi Florin Morariu

Andu Vornicu şi Florin Morariu

“Este prima medalie de aur câştigată de boxul sucevean la Cupa României. În total, pe parcursul acestui an, am strâns zece medalii, un lucru extraordinar ţinând cont de condiţiile în care ne desfăşurăm activitatea. Sunt foarte mulţumit de copii, totul li se cuvine lor. Marea mea dezamăgire este că nu pot sa le ofer un premiu, un cadou de Moş Craciun. Sper ca la anul să fie mai bine”, a declarat antrenorul Andu Vornicu. Acesta a ţinut să le mulţumească omului de afaceri George Turturean şi clubului CSM Suceava pentru sprijinul acordat.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Aur la Cupa României"

  1. Sincere felicitări sportivilor si antrenorului lor Andu Vornicu pentru marea lor performanța.Rezultatul lor demonstrează ca judetul Suceava este o zona cu resurse umane deosebite la nivelul juvenil sportiv care trebuie sprijinit
    permanent( vezi locul I câștigat de echipa LPS Suceava la Campionatul National de juniori II la lupte greci-romane)

  2. hai ma nenea nu-i mai aprecia atata pe astia cu boxul ca doar stii ca pe urma fac Parkinson saracii….mai degraba indruma-i spre fotbal sa-si rupa picioarele ..alea se mai pun la loc si mergi inainte

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*