Auf Wiedersehen, Krems!

Universitatea Suceava a câştigat prima manşă din sferturile Cupei Challenge. Echipa locală de handbal masculin s-a impus cu scorul de 29-26 în meciul contând pentru prima rundă a sferturilor de finală ale Cupei Challenge disputat în deplasare la austriecii de la UHK Krems.

Meciul a început sub nota echilibrului, gazdele practicând un joc dur. La finalul primelor zece minute de joc scorul era 4-3 în favoarea sucevenilor, urmând ca până aproape de finalul reprizei oaspeţii să fie mult mai fermi în atac şi aducându-şi astfel echipa în avantaj de 5 goluri, scor 9-4. În ultimele minute ale primului mitan, bucovinenii dau dovadă, aşa cum ne-au obişnuit deja, de un spirit de sacrificiu exemplar şi reuşesc să intre la cabine cu un deficit de doar un gol, scor 15-14.

În cea de-a doua repriză austriecii n-au mai arătat tonusul fizic din prima repriză, astfel că sucevenii au trecut la cârma jocului. După doar opt minute au preluat avantajul pe tabela de marcaj, în timp ce cea mai mare diferenţă de scor în favoarea bucovinenilor a fost înregistrată în minutul 46, când elevii lui Petru Ghervan aveau un avans de nu mai puţin de 5 goluri, scor 26-21. Pe final de meci gazdele au avut o ultimă tresărire de orgoliu, însă sucevenii au arătat că nu degeaba sunt urmaţii lui Ştefan cel Mare, apărarea fiind punctul lor forte în ultimele minute de joc. La final, UHK Krems 26 – 29 CS Universitatea Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Auf Wiedersehen, Krems!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*