Au venit banii de la UEFA

Patru stadioane din judetul Suceava, grav afectate de inundatiile de anul trecut, vor fi reabilitate din fondurile Uefa. Anuntul oficial a fost facut de catre presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Aurel Daicu, care, in urma unei analize facute la fata locului impreuna cu un reprezentant al FRFl, a precizat ca localitatile Frasin (foto), Vama, Vatra Moldovitei si Ciocanesti vor primi fiecare suma de 73.000 de lei pentru demararea lucrarilor de reabilitare si modernizare a arenelor sportive din localitate.

Banii au venit, am incheiat contractul si ma bucur ca dintre cele sapte dosare aprobate in Romania, patru dintre acestea au fost castigate de judetul Suceava. Fiecare dintre cele patru localitati va primi cate 73.000 de lei, suma venind in cuantum de 16.000 de euro de la UEFA, in timp ce 1.500 de euro este contributia FRF. Dupa reabilitarea celor patru stadioane, acestea vor putea gazdui si jocuri la nivelul Ligii a 3-a”, a declarat Aurel Daicu, care a precizat ca a solicitat fonduri si pentru arenele din Dornesti si Frumosu, proiectele depuse de cele doua localitatii fiind insa respinse.

Scoasa din uz in urma inundatiilor din 2010, arena orasului Frasin va suporta lucrari de reabilitare mai ales in exterior, o mare parte din suma alocata urmand sa se indrepte spre consolidarea malului drept al raului Moldova, aflat in imediata vecinatate a stadionului. In privinta arenei din Vama, aceasta va fi modernizata la nivelul tribunelor si prin constructia unui gard imprejmuitor. In ceea ce priveste stadionele din Vatra Moldovitei si Ciocanesti, acestea vor beneficia de gazoane si sisteme de drenaj noi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au venit banii de la UEFA"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*