Au uitat gustul înfrângerii

După ce au bifat victorii pe linie în primele 5 etape, voleibaliştii suceveni visează deja la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1. Jucătorii echipei CSM Suceava consideră ca se vor lupta pentru promovare cu Rapid şi cu Şimleul Silvaniei.

Voleibaliştii sunt de părere că ce a fost mai greu a trecut. După ce şi-au adjudecat maximul de puncte în detrimentul contracandidatelor la primul loc, jucătorii pregătiţi de Victor Pancu şi-au propus acum să termine sezonul regulat fără nicio înfrângere.

“Alături de noi mai sunt 3 echipe apropiate ca valoare, CSU Galaţi, CSM Bucureşti şi Ştiinţa Bacău. În acest sezon le-am învins pe toate, pe două dintre ele chiar în deplasare. Nu cred că ne vor creea probleme mari pe terenul nostru. Este o ambiţie a noastră să terminăm returul neînvinşi”, a afirmat ridicătorul Andrei Sasu.

La turneul de baraj participă primele 2 clasate din cele două serii ale eşalonului secund. Sucevenii ştiu ce echipe din partea de vest vor lupta pentru promovare.

“Personal cunosc Rapidul şi Şimleul, două echipe pe care le-am întâlnit în ultimii ani. Cred că ne vom lupta cu acestea pentru un loc în prima divizie”, a declarat trăgătorul secundar, Ştefan Someşan(foto).

În acest moment, CSM Suceava este pe primul loc în clasamentul Diviziei A2 cu 10 puncte, fiind urmată de Ştiinţa Bacău şi CSU Galaţi, ambele cu câte 9 puncte acumulate.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *