Au testat cinci jucători

Rapid Suceava a testat nu mai putin de cinci jucatori cu ocazia amicalului de azi cu Ceahlaul Piatra Neamt, este vorba de portarul Marius Zavoi (Vointa Sibiu), fundasul Constantin Ferariu (Sporting), mijlocasii George Sofronie (Ceahlaul) si Remus Cojocaru (Sport Club Bacau), plus varful Adrian Caragea (Kosarom Pascani). Acestora li s-a adaugat Cornel Cainari, care s-a intors cel putin pentru moment in ograda “ceferistilor”.

Cainari si Ferariu speram sa faca parte din lotul noastru pentru retur. Ramane sa reglementam situatia lor in urmatoarele zile. Probabil vor veni sub forma de imprumut la Rapid”, a precizat Ovidiu Murariu.

O alta noutate din lotul sucevean este Remus Cojocaru, un mijlocas de 27 de ani venit liber de contract de la SC Bacau. “Cojocaru este un jucator care iese in evidenta doar in anumite momente ale jocului. Ramane sa ne hotaram in privinta achizitionarii lui in perioada urmatoare”, a spus acelasi Murariu.

La finalul amicalul de astazi, tehnicianul sucevean a renuntat la unul dintre cei doi mijlocasi pe care si-i dorea de la Ceahlaul. “Sofronie nu a dat randamentul scontat in acest meci. Ma asteptam la mai mult. Cred ca vom renunta la el. Vom negocia doar imprumutul lui Chitosca. Jucatorul este de acord sa vina la Rapid. Acum, ramane sa definitivam discutiile cu oficialii nemteni”, a completat Ovidiu Murariu.

Tehnicianul “ceferistilor” si-a format o prima impresie si despre portarul Marius Zavoi, titular astazi in prima repriza, si atacantul Adrian Caragea, declarandu-se relativ multumit de evolutia celor doi. “Au evoluat relativ bine. Zavoi poate prinde lotul nostru pentru retur, in vreme ce Caragea trebuie sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Mai are de dat jos niste kilograme”, a conchis Ovidiu Murariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *