Au stabilit amicalele

Update! Conducerea echipei de handbal a schitat programul meciurilor de pregatire pe care “studentii” il vor urma pana la reluarea Ligii Nationale. Astfel, Universitatea are planificate sapte jocuri amicale.

Chirut si compania vor începe seria meciurilor de verificare cu doua partide în compania echipei a doua a Universitatii. Primul joc este programat sâmbata, urmând ca la mijlocul saptamânii viitoare cele doua formatii sa se întâlneasca din nou. In perioada 18-19 ianuarie, sucevenii îi vor gazdui pe moldovenii de la Olympus Chisinau, contra carora au programate patru amicale: doua cu prima echipa si doua cu formatia secunda. Cele mai importante teste pentru echipa antrenata de Razvan Bernicu se vor desfasura intre 24 si 26 ianuarie, cand Universitatea se va deplasa la Bacau, unde va lua parte la un turneu un puternic turneu de pregatire alaturi de vicecampioana Stiinta Bacau, divizionara secunda CSM Bacau si Dinamo Bucuresti.

Universitatea Suceava va relua jocurile oficiale pe 2 februarie, atunci când va primi vizita gruparii CS Caras Severin, într-un meci contand pentru prima etapa a returului Ligii Nationale de handbal masculin.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close