„Au spart gheaţa”

Echipa locală de hochei, CSM Suceava, a bifat la sfârşitul săptămânii trecute primele victorii în cadrul actualului sezon al Campionatului Naţional de Juniori sub 14 ani.

Deşi se afla la cel de-al doilea turneul disputat în această toamnă, trupa pregătită de Constantin Curelar şi Cătălin Vasiliu s-a acomodat destul de greu cu gheaţa patinoarului “Mihai Flamaropol” din Bucureşti, pierzând primele două meciuri desfăşurate în compania grupărilor SCM Braşov şi Dinamo Chişinău, cu un identic scor de 5-7, deşi sucevenii au condus pe tabela de marcaj în ambele confruntări.
Revenită pe gheaţă în cursul serii de sâmbătă, CSM Suceava a produs mare surpriză a turneului din capitală, după ce s-a impus cu un dramatic 4-3 în faţa gazdelor de la Steaua Rangers Bucureşti. Aceasta victorie le-a dat aripi hocheiştilor suceveni, care au obţinut un nou succes în meciul de duminică, când au învins Olimpia Ploieşti, cu scorul de 7-5.

“Copiii se acomodează încet încet cu gheaţa şi acest lucru se vede de la un turneu la altul. Am condus Braşovul timp de două reprize, până la scorul de 5-2, dar adversarii au întors rezultatul în ultimele zece minute. Şi în jocul cu Dinamo Chişinău am reuşit la un moment dat să conducem cu 4-3, însă am cedat de asemenea pe final. Surpriza plăcută a venit de la meciul cu Steaua, pe care am reuşit să câştigăm, chiar dacă eram la cel de-al doilea joc disputat în aceiaşi zi”, a declarat antrenorul Constantin.

Cristian Istrati, Andrei Gheorgheş, Alexandru Rusu, Bogdan Vasiliu, Alexandru Tăuteanu, Rareş Dan sunt hocheiştii suceveni care s-au remarcat în cadrul turneului de la Bucureşti.

Echipa locală de hochei va reveni pe gheaţă la începutul lunii decembrie, atunci când patinoarul din Suceava ar trebui să găzduiască cel de-al treilea turneu din cadrul Campionatului Naţional de Juniori sub 14 ani. În eventualitatea în care, până la 1 decembrie, vremea nu va permite desfăşurarea competiţiei în cele mai bune condiţii, turneul se va muta la Galaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Au spart gheaţa”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*