Au semnat toţi cinci

CSU Suceava va ataca returul Ligii Nationale si play-out-ul pentru evitarea retrogradarii cu cinci jucatori noi in lot. Conducerea echipei locale de handbal a reusit in aceasta pauza competitionala s-a bata palma cu basarabeanul Vitalie Nenita (inter dreapta), Florin Ciubotariu (extrema stanga), Marius Bahan (centru), Razvan Letu (inter stanga) si Marius Panait (extrema dreapta), ultimii patru venind de la defuncta HCM Botosani, grupare care s-a desfiintat in urma cu o saptamana.

Florin Ciubotariu (foto) este un jucator cu experienta, care a mai jucat la noi si ii cunoaste pe majoritarea baietilor de aici. Nenita este la randul lui un jucator care a mai evoluat in Liga Nationala la CSM Ploiesti si l-am adus pentru ca eram deficitari pe postul de inter dreapta. Bahan a crescut practic cu actualii componenti ai lotului, iar pe Panait si Letu i-am transferat pentru ca acolo, pe posturile pe care joaca ei, chiar aveam nevoie de concurenta”, a explicat antrenorul Razvan Bernicu.

Tehnicianul a precizat ca toti cei cinci jucatori au semnat pana in vara cu CSU, cu optiune de prelungire. “Toti au inteles care este situatia actuala a clubului, asa ca nu au avut pretentii financiare exagerate. Nu sunt diferente mari intre salariile lor si a celorlaltor jucatori mai vechi. Astia mai tineri nu au venit pentru bani la Suceava, ci pentru ca aici au sansa sa se afirme”, a spus Bernicu.

Chiar daca odata cu aducerea lui Nenita, Ciubotariu, Bahan, Letu si Panait, lotul a crescut numeric, antrenorul sucevean a precizat ca deocamdata nu se pune problema sa renunte la o parte dintre jucatori. “Acum suntem destui de multi, dar avem cativa accidentati, asa ca nu renuntam la nimeni deocamdata. Vom lua in calcul o diminuare a lotului in vacanta de iarna, dupa cele doua meciuri pe care le mai avem in acest an”, a precizat Razvan Bernicu.

CSU Suceava mai are programate doua jocuri oficiale in acest an. Astfel, duminica, de la ora 17.00, in sala LPS, “studentii” vor primi vizita vicecampioanei Stiinta Bacau, iar joi, 12 decembrie, se vor deplasa pe terenul celor de la HC Odorhei.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Au semnat toţi cinci"

  1. La ce jucatori sunt e normal sa nu aiba pretentii financiare.Daca astia numiti voi jucatori cu experienta daon colo de treaba!! inafara de Ciubotariu,restu ce-s? cine-s?ce facem?Ii crestem la Suceava pentru ca numai la Suceava aduceti tot felu de „jucatori” din liga a2a care nu au nici o treaba cu handbalul?????????

  2. În mod normal, un Om face 12 ani şcoală, la sfârşitul căreia ştie măcar să scrie corect. Unui handbalist îi trebuie mulţi ani de muncă ca să fie în elită.
    Ori dacă tu nu ai învăţat cum se scrie corect, ce pretenţii ai de la alţii pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor tale????Asta pentru că te-ai apucat să comentezi!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*