Au rămas pe locul III

LPS Suceava a rămas pe poziţia a III-a şi după cel de-al doilea turneu al Campionatului Naţional de handbal pentru juniori III. În cadrul partidelor desfăşurate în weekend la Suceava, echipa lui Iulian Dugan a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri.

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a găzduit de vineri până duminică meciurile contând pentru al doilea turneu al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III. În prima partidă, LPS Suceava a trecut cu scorul de 37-11 de reprezentanta Botoşani-ului. Pentru suceveni au urmat două înfrângeri, 21-22 cu LPS Piatra Neamţ şi 15-23 cu CSŞ Bacău. În ultimele partide ale turneului, tinerii handbalişti pregătiţi de Iulian Dugan au trecut cu scorul de 24-20 de LPS Iaşi, iar în faţa formaţiei AS Tescani s-au impus cu 19-10.

În urma acestor rezultate, LPS Suceava rămâne pe locul al III-lea în seria A, poziţie care nu asigură însă calificarea în următoarea fază a competiţiei. Următorul turneu din cadrul sezonului regulat va avea loc în perioada 14-16 ianuarie, la Iaşi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au rămas pe locul III"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*