Au rezolvat problema cazării în Ilfov. Acuma… ia-mă, nene, pân’ la meci!

Sansele ca Rapidul sa se prezinte la meciul de la Balotesti cresc de la ora la alta. Dupa ce antrenorul Costel Ilie anunta joi dimineata ca echipa suceveana nu dispune de banii necesari deplasarii, oficialii de pe Areni au facut pe dracu-n patru, iar in aceasta dupa-amiaza au rezolvat problema cazarii in Ilfov. “In proportie de 80%, ne vom prezenta la meci. Am rezolvat problema cu cazarea, ramane sa gasim un mijloc de transport cu care sa ne deplasam la Balotesti”, a precizat unul dintre oficialii clubului sucevean.

Rapidul a ajuns in aceasta situatie critica din cauza intarzierii cu care vin banii dinspre Primarie. Sedinta in care va fi aprobat bugetul din acest an al echipei locale de fotbal, in valoare de 1,7 milioane de lei, va avea loc abia pe 14 martie. Pana atunci, “ceferistii” au programate trei meciuri, iar la fiecare dintre ele trebuie sa cheltuie in jur de 10.000 de lei. “Noi avem nevoie de ajutor pe termen foarte scurt. Din partea domnului primar si al autoritatilor avem tot sprijinul, dar mai dureaza cam doua saptamani pana vor intra primii bani la club. Problema este destul de delicata. Daca nu ne prezentam la un meci, echipa intra in degringolada. Jucatorii simt chestia asta si nu mai pot fi concentrati. Isi cauta alibi in orice in cazul unei infrangeri”, a declarat Costel Ilie la conferinta de joi dimineata.

Meciul dintre CS Balotesti si Rapid Suceava este programat sambata, cu incepere de la ora 11.00, in cadrul etapei a 20-a din sezonul regulat al Ligii 2.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Au rezolvat problema cazării în Ilfov. Acuma… ia-mă, nene, pân’ la meci!"

  1. Mai chiar e rusine la un oras asa mare.Bine ca au bani cei din comune frate.Bravo conducere.Cum ati schimbat antrenorul trebuia schimbata si conducerea.HAI FACETI UN EFORT SI MERGETI LA BALOTESTI.CURAJ BAIETI .

  2. hai cu DESFIINTAREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tre sa fii PROST sa mai ai incredere in astia.SUNTETI ASTIA DE LA FOOTBAL O GAURA NEAGRA pentru bugetul local al SUCEVEI!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*