Au revenit la antrenamente

CSM Suceava a revenit de astazi la antrenamente in vederea pregatirii partii secunde a campionatului Diviziei A2 de volei masculin. Avand in vedere timpul scurt ramas pana la primul meci oficial din acest an, programat in data de 18 ianuarie, antrenorul Victor Pancu a renuntat la ideea efectuarii unui cantonament montan, intreaga pregatire precompetitionala urmand sa se desfasoare la Suceava.

Urmeaza o perioada in care vom efectua o pregatire fizica ceva mai zdravana. Nu cred ca vom putea efectua vreun joc de verificare. Nu avem timp nici de cantonament. Sper totusi sa ajungem la un nivel de pregatire cat de cat satisfacator la meciul de la Buzau”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Tehnicianul sucevean nu-si face planuri marete pentru anul 2014. Isi doreste doar ca jucatorii sa-si primeasca indemnizatiile, iar echipa sa se prezinte la toate meciurile. “Imi doresc ca echipa sa se poate prezenta la meciuri, iar baietii sa-si primeasca indemnizatiile. La ce lot avem, la inceputul sezonului ne gandeam la locurile 5-6, dar conform rezultatelor de pana acum stam chiar mai bine. Din anul 2008, ne-am tot calificat la baraj si normal ar fi fost ca si in acest an sa ne propunem promovarea. Din cauza lipsei banilor, nici nu mai vrei insa sa auzi de obiective. Cred ca trebuie o reforma in sportul sucevean, sa stim clar de la inceput pe ce bani ne bazam”, a mai spus antrenorul Victor Pancu.

Pe langa incertitudinile financiare, tehnicianul echipei locale de volei se mai confrunta cu o problema de moment. Nu se mai poate baza la antrenamente pe aportul veteranului Lucian Hutuleac. “Hutuleac inca nu a reusit sa-si rezolve problemele cu serviciul militar. Nu mai participa la antrenamente, dar va face tot posibilul sa vina la meciul de la Buzau”, a precizat Victor Pancu, care risca sa-l piarda si pe Stefan Somesan, ultimul vizand un transfer la Tricolorul Ploiesti.

Dupa disputarea primelor 11 runde din cadrul sezonului regulat, echipa suceveana ocupa locul 3 in clasamentul seriei de est a Diviziei A2, cu un total de 18 puncte.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au revenit la antrenamente"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*