Au revenit din cantonament

Csm Suceava si-a incarcat bateriile pentru partea secunda a campionatului Diviziei A2 la volei masculin. Trupa pregatita Victor Pancu a efectuat in ultima saptamana un stagiu centralizat de pregatire la Vatra Dornei, iar modul in care au raspuns jucatorii pe parcursul acestui cantonament este de natura sa-i ofere incredere antrenorului sucevean in perspectiva atacarii barajul de promovare. “Sunt multumit de modul in care s-au prezentat baietii pe parcursul stagiului de la Vatra Dornei. Chiar daca, poate unele antrenamente au fost ceva mai dure, tinand cont ca am pus accentul pe pregatirea fizica, toti au fost foarte disciplinati si ma bucur ca nu au aparut niciun fel de accidentari”, a declarat antrenorul Victor Pancu, care vrea sa-si tina echipa in priza pana la reluarea Diviziei A2, astfel ca, saptamana viitoare, Sasu si compania au programat si un meci amical pe terenul prim-divizionarei Vcm Piatra Neamt.

Desi pana la disputarea barajul de promovare au mai ramas aproximativ patru luni, Csm Suceava isi cunoaste deja adversarele cu care va lupta pentru revenirea pe prima scena a voleiului romanesc, acestea fiind Rapid Bucuresti, Lps Bihorul Oradea si Cs Pheonix Simleul Silvaniei. “Avand in vedere ca se stiu participantele la baraj, am inceput deja sa adunam informatii in special despre echipele din seria de vest. Va fi foarte greu pentru noi, mai ales la finalul sezonului regulat, pentru ca urmeaza o perioada destul de lunga pana la play-off in care nu vom avea meciuri. Pe de alta parte, pana atunci va veni si bugetul si ne vom putea pregati cat mai bine pentru baraj”, a spus antrenorul Victor Pancu.

Pana la turneul de promovare din luna mai, echipa suceveana mai are programate trei meciuri in cadrul sezonului regulat, acolo unde este lider neinvins al seriei de est, cu maximum de puncte dupa primele noua jocuri. In prima partida oficiala din acest an, trupa lui Victor Pancu va primi pe 28 ianuarie, vizita celor de la Rapid Bucuresti. O saptamana mai tarziu, sucevenii se vor deplasa in fieful celor de la Csm Bucuresti, sezonul regulat urmand sa se incheie pe 11 februarie, odata cu restanta de acasa cu Videoclip Ploiesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au revenit din cantonament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*