Au renunţat la Mărgineanu

Universitatea renuntat insa la ideea achizitionarii lui pivotului Alexandru Margineanu, in conditiile in care gruparea suceveana ar fi trebuit sa plateasca in schimbul handbalistului o suma de circa 8.000 de euro.

Noi am fi dispus sa ne inhamam la munca cu Margineanu, in conditiile in care federatia ne-ar fi oferit un raspuns clar in privinta sumei pe care trebuie sa o platim in schimbul lui, una care se pare ca se invarte in jurul a 8.000 de euro. Clubul nostru nu isi permite insa sa plateasca astfel de sume. De asemenea nu suntem de acord nici cu varianta unui imprumut”, a declarat Petru Ghervan.

Managerul Universitatii a precizat ca Alexandru Margineanu a parasit antrenamentele echipei sucevene la finele saptamanii trecute, cea mai probabila destinatie a handbalistului fiind formatia Pandurii Targu Jiu.

Gorjean de origine, Alexandru Margineanu (21 de ani) este un produs al Centrului National de Excelenta în Handbal de la Sighisoara. Tânarul pivot si-a început cariera la Liceul cu Program Sportiv din Targu Jiu, dupa care a facut parte din loturile formatiilor Dinamo si HC Odorhei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au renunţat la Mărgineanu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*