Au ratat semifinalele la CM

Atletii suceveni Mihai Romas, Bogdan Macovei si Iuliana Chelaru au participat, in aceasta saptamana, la Campionatele Mondiale de cadeti de la Lille. Si au ramas in palmares doar cu prezenta, toti trei ratand calificarea in semifinalele probei de 800 de metri a reuniunii atletice din Franta.

Mihai Romas a luat startul primul, sportivul pregatit de Iustin Tatarau terminand pe locul 4, in prima serie de calificari a probei de 800 de metri, unde a trecut linia de sosire cu timpul de 1.53.73, cu doar trei zecimi peste cel mai bun timp personal din cariera.

In aceiasi proba, Bogdan Macovei s-a clasat doar pe locul 6 in cea de-a sasea serie de calificari, sportivul pregatit de Erzilia Tampau trecand linia de sosire cu timpul de 1.54.84, cu aproape o secunda si jumatate mai slab decat recordul lui personal la 800 de metri.

O evolutie la fel de modesta a avut si Iuliana Chelaru, atleta pregatita de Toader Flamand sosind pe locul 6, in cea de-a doua serie de calificari a probei de 800 de metri, incheiata cu timpul de 2.13.30, cu aproape sapte secunde mai slab decat cel mai bun timp personal inregistrat in cariera.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au ratat semifinalele la CM"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*