Au ratat calificarea la zonal

Lps Suceava a ratat calificarea la turneul zonal din cadrul Campionatului National de Juniori Republicani B, dupa ce s-a incurcat ieri, pe teren propriu, scor 0-0, in fata celor de la Lps Roman, intr-un meci contand pentru penultima etapa din play-off. Desi a dominat teritorial intalnirea, trupa antrenata de Ovidiu Caldarus a fost nevoita sa se multumesca cu un singur punct din cauza ratarilor, cea mai mare oportunitate fiind irosita de Rotari, care nu a nimerit tinta din doi metri. Gazdele au platit tribut si greselilor de arbitraj, sucevenilor fiindu-le refuzat un penalty la un hent comis de un fundas romascan.

Am avut multe ocazii de gol, dar n-am reusit sa bagam mingea in poarta. Nici terenul nu ne-a ajutat. Am jucat pe o adevarata aratura la Itcani”, a declarat antrenorul sucevean Ovidiu Caldarus.

Tehnicianul s-a plans si de obraznicia afisata de golgheterul formatiei sucevene, Radu Lutac, care a refuzat efectiv sa intre pe teren la partida de ieri, pe motiv ca trebuie sa participe la o nunta in familie.

Lps Suceava a evoluat in urmatoarea formula de joc: Munteanu – Cerlinca, Amanaloaie, Vezeteu, Catargiu, Fedorovici – Vornicu, Suru, Rotari, Nastasiu – Tudose. Au mai intrat: Costan si Burlea.

In ultima runda a play-off-ului, Lps Suceava va evolua, duminica, pe terenul celor de la Csms Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au ratat calificarea la zonal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*