Au ratat calificarea

Lps Suceava a ratat calificarea intre primele 16 echipe ale Campionatului National rezervat echipelor de juniori I, dupa ce a ocupat ultimul loc la turneul semifinal I de la Onesti. Trupa antrenata de Bogdan Macovei a inceput perfect competitia de pe malul Trotusului, castigand primul meci, jucat in fata celor de la Scoala “1 Mai” Ploiesti, la o diferenta de sapte goluri, scor 35-28. Avea sa fie un debut amagitor pentru echipa suceveana, care a suferit apoi, inexplicabil, infrangeri pe linie in celelalte patru meciuri ale turneului: 23-28 cu Lps Iasi, 37-38 cu Scoala Nr. 3 Adjud, 33-39 cu Css Galati si 29-40 cu Css2 Bucuresti.

Cu doar doua puncte acumulate in cele cinci meciuri, gruparea suceveana a ocupat ultimul loc in clasamentul grupei, la un singur punct de locul 4, ultimul care asigura calificarea la turneul semifinal II.

Lps Suceava a mizat la turneul semifinal I de la Onesti pe urmatorul lot de jucatori: Alexandru Stefan, Florin Maierean – portari, Stefan Becica, Robert Enescu, Sergiu Todica, Cosmin Todica, Daniel Matei, Robert Perciuc, Petru Nechitoi, Mugurel Penciuc, Marius Scorobohaci, Ionut Gretcan, Catalin Spiridon si Emanuel Dragoi. In schimb, antrenorul Bogdan Macovei nu a putut conta la acest turneu pe aportul lui Gabriel Burlacu, cooptat in lotul echipei Universitatea Suceava pentru meciul din Turcia, cu Ankaraspor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au ratat calificarea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*